Diagnostiek aanbod en tarieven

Tijdens een kennismakingsgesprek leer ik u beter kennen, bepalen we de hulpvraag en of mijn praktijk u hiermee verder kan helpen. Als duidelijk is waar het onderzoek zich op richt, wordt met u de tijdsduur en de prijs besproken. Als u akkoord bent, wordt er een afspraak ingepland en wordt het onderzoek bij u thuis of op school afgenomen. Het is mogelijk om alleen een intelligentieonderzoek aan te vragen, maar er kan ook een breder onderzoek naar autisme worden gedaan. Na het onderzoek zal er een gesprek plaatsvinden waarin de resultaten van het onderzoek met u besproken worden. Na dit gesprek ontvangt u een verslag, waarin alles wat tijdens het gesprek besproken wordt, beschreven staat. Het is mogelijk om een terugkoppeling aan derden te geven. Hier worden aanvullende kosten voor gerekend.

Voor vrijblijvend advies kunt u contact opnemen.

N.B. Binnen mijn praktijk neem ik intelligentieonderzoek af met de nieuwste IQ-testen. Deze testen zijn recent onderzocht.

Reiskosten: Ik reken €0,35 per kilometer voor de reiskosten. De reistijd wordt berekend op basis van €35 per uur.

BTW: Mijn werkzaamheden zijn vrijgesteld van BTW.

Afzeggen/ wijzigen:  Als een afspraak meer dan 24 uur van tevoren wordt afgezegd, worden er geen kosten in rekening gebracht. Een afspraak kan per mail worden afgezegd. Wordt een afspraak minder dan 24 uur van te voren afgezegd, dan wordt 70% in rekening gebracht. Wordt een afspraak niet afgezegd, dan wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.