Wie ben ik

Even voorstellen

Mijn naam is Joske Jongerius-Moes. Sinds 2016 ben ik werkzaam als psycholoog. Ik werk met kinderen, jongeren en jongvolwassenen en hun ouders. Daarnaast werk ik ook met volwassenen. Als Gezondheidszorgpsycholoog (GZ-psycholoog) ben ik gespecialiseerd in diagnostiek en behandeling en werk ik binnen de geestelijke gezondheidszorg (GGZ). Binnen mijn eigen praktijk kunt u terecht voor diagnostiek en behandeling.

Opleiding en werkervaring

In 2016 heb ik mijn opleiding Klinische ontwikkelingspsychologie aan de Vrije Universiteit afgerond en heb ik 6 jaar binnen specialistische zorg voor jeugd en gezin gewerkt. Hier heb ik ervaring opgedaan in verschillende teams: poliklinisch team, ambulante behandeling, autismeteam, interculturele psychiatrie en een FACT team. Sinds het afronden van de opleiding tot GZ-psycholoog ben ik werkzaam als regiebehandelaar. Op dit moment werk ik binnen de specialistische GGZ met kinderen, jongeren en jongvolwassenen. Ik werk hier onder andere binnen een autismeteam met cliënten die een hulpvraag hebben gericht op diagnostiek of behandeling. Daarnaast werk ik binnen een instelling voor intensieve traumabehandeling met volwassenen.

Tijdens mijn werk heb ik ervaring opgedaan in diagnostiek en behandeling bij verschillende hulpvragen en heb ik mij verder geschoold in EMDR (EMDR practitioner), Cognitieve Gedragstherapie (Cognitief gedragstherapeut) en Schematherapie (Senior Schematherapeut).

Registraties

  • Gezondheidszorgpsycholoog – Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (BIG 59930166625)
  • Cognitief Gedragstherapeut – Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve therapie (VGCt 305829)
  • EMDR Europe Practitioner – Vereniging EMDR Nederland (VEN 35779)
  • Senior Schematherapeut – Vereniging voor Schematherapie (VST 210687)
  • KVK nummer 83626611
  • AGB code zorgverlener 94109743 / AGB code praktijk 94066533

Visie

 
Diagnostiek is voor mij de basis van een begeleidingstraject. Goede diagnostiek geeft richting en helpt om vanaf het begin passende begeleiding en behandeling inzetten. Wat ik belangrijk vind, is dat u na aanmelding snel geholpen wordt. Ik heb geen lange wachtlijst en u heeft te maken met één behandelaar. Ik kan snel aansluiten bij de hulpvraag en heb geen verwijsbrief nodig. Daarnaast heb ik geen contracten met gemeenten of zorgverzekeraars, waardoor uw gegevens niet worden gedeeld met derden. Het contact vindt vanaf de start tussen u en mij plaats, waardoor de hulp persoonlijker en sneller kan plaatsvinden.